17 Mayıs 2012 Perşembe

2012 Mayıs Ayının En Popüler Ücretli Android Uygulamaları

  Hiç yorum yok

Geçen ay sizelere Nisan ayının en popüler ücretli uygulamalarını vermiştim.Şimdi de Mayıs ayının en popüler ücretli uygulamaları ile karşınızdayım.Nisan ayının listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.


Nisan ayı ile Mayıs ayı arasında tek bir uygulama farkı var.Ve tabiki uygulamaların sıralaması da değişti.Mayıs ayı itibari ile OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD) isimli uygulama 2. sırada yer alırken geçen ay listenin 2. sırasında yer alan Beautiful Widgets uygulaması listede yer almadı.

1.Draw Something by OMGPOP
Android akıllı telefonunuzda profesyonelce çizimler yapmak istiyorsanız ve aynı zamanda eğlenceli oyunlar oynamak isityorasnız bu uygulama size göre demektir.Uygulamanın ücreti ise 1.99 dolardır.




2.OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD)
Word, Excel ve PowerPoint dosyaları oluşturmanıza, düzenlemenize ve görüntülemenize olanak veren bir uygulamadır.Ayrıca PDF dosyalarını da görüntüleyebiliyorsunuz.En iyi ofis uygulaması olarak dikkat çeken bu uygulamanın ücreti ise 9.99 dolar.




3.Where's My Water?
Bu oyun Disney tarafından yapılmıştır ve amacı timsaha banyo yaptırmaktır.Bir çeşit bulmaca oyunu olan Where's My Water?'da timsahın ihtiyacı olan suyu ona ulaştırmaya çalışıyorsunuz.Oyunun ücreti ise 0.99 dolardır.



4.Cut the Rope
Canavarı besleme oyunu olan Cut the Rope oyunu Google Play'in en popüler oyunlarından birisidir.Oyunda fizik kuralları geçerli ve canavara yiyeceğini ulaştırmak için bu fizik kurallarını yerine getirmeniz gerekiyor.Oldukça eğlenceli ve kada yoran bir oyun.Uygulamayı indirmek için 1 dolar ödemeniz gerekiyor.


Uygulamayı satın almak için tıklayını; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zeptolab.ctr.paid&feature=top-paid

5.Angry Birds Space Premium
Kızgın kuşların uzayda devam eden macerası ile bambaşka bir Angry Birds keyfi için bu uygulamayı satın almalısınız.Uzay kanunlarının geçerli olduğu oyun oldukça eğlenceli.Uygulamanın ücreti ise sadece 0,99 dolar.


Uygulamaqyı satın almak için tıklayınız; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.angrybirdsspace.premium&feature=top-paid


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder