24 Temmuz 2012 Salı

2012 Temmuz Ayının En Popüler Ücretsiz Android Uygulamaları

  Hiç yorum yok
Temmuz ayının en popüler ücretsiz uygulamalarını sizlere tanıtıyoruz.Bu ay en popüler ücretsiz uygulamalar listesinde bambaşka bir uygulama yer alıyor.Son zamanlarda televizyondaki yarışma programlarına olan ilgi uygulamalarda da kendisini gösterecek ki "Kim Milyoner Olmak İster" isimli uygulama ilk 5 uygulama arasına girmiş.

1.Facebook for Android
Dünyanın en popüler sosyal ağına Android telefonunuzdan bağlanmak istiyorsanız kesinlikle bu uygulamaya ihtiyacınız var.Sevdiklerinizin neler yaptığını öğrenmek, mesajlaşmak,  fotoğraflar ve iletiler paylaşmak, videolar izlemek ve bulunduğunuz yeri sevdiklerinizle paylaşmak vs. için gerekli bir uygulama.



İndirmek için tıklayınız...

2.Gmail
Google'un rensmi gmail uygulaması Nisan ayının en çok indirilenler listesinde ilk sırada yer alıyor.Dünyanın en popüler e-mail sistemlerinden birisi olan Gmail, Android telefonların vazgeçilmezlerinden.Mail gönderip alabilir, çevrimdışı maillerinizi okuyabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.


 İndirmek için tıklayınız...

3.YouTube
Dünyanın en büyük video izleme ve paylaşma sitesi olan YouTube'uın Android versiyonudur.Bu uygulamayı yüklediğinizde bütün videoları izleyebilirsiniz.Üstelik Flash Player olmasına da gerek yok.


İndirmek için tıklayınız...

4.Kim Milyoner Olmak İster
Kim milyoner olmak ister yarışması artık android markette.Bu oyun sayesinde olabildiğince çok eğleneceksiniz.
Uygulamanın özellikleri:
*Geniş Soru arşivi
*Gerçeklilik
*Sade ve kullanışlı şık tasarımı
*Basitten zora doğru soru sıralanışı

İndirmek için tıklayınız...
5.Google Search
Google Search ile hem telefonunuzda hemde internette arama yapabiliyorsunuz.Çok başarılı bir arama yapan uygulama siz yazarken de öneriler sunarak işinizi kolaylaştırıyor.



İndirmek için tıklayınız...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder