12 Eylül 2012 Çarşamba

HTC One X+'nın teknik özellikleri belli oldu!

  Hiç yorum yok
Akıllı telefon üretici HTC Android'li One X telefonu ile Android telefon piyasasının en iddialı modelleri arasında yer alırken One X ailesinin gücüne güç katacak yeni bir modelini daha duyurdu.

Geçtiğimiz gün HTC'nin ortaya çıkardığı One X+ modeline ait teknik detaylar da ortaya çıktı.HTC One X+'nın yazılım detaylarının yanı sıra donanım detayları ortaya çıktı.


One X+ özellikleri



Telefon 134 x 70 mm boyutlarında, 9.3mm kalınlığında ve 129 gram ağırlığında. 4.7 inç genişliğinde 1280 x 820 piksel çözünürlüğünde Süper LCD II ekrana sahip telefon Android 4.1 Jelly Bean ve Sense 4.5 ile çalışacak. 1.6GHz hızında çalışan dört çekirdekli Tegra 3+AP37 işlemci ve 1GB RAM telefonun gücünü oluştururken işlemci tek çekirdekte 1.7GHz hızına ulaşabiliyor. 32GB dahili hafızanın yanında telefon 1800mAh pil gücüne sahip.Sunulan pil gücü ve microSD kart desteğinin olmaması kullanıcılardan eleştiri alabilir.

HTC One X+ 19 Eylül’de yeni modellerle birlikte kullanıcılara sunulacak. Yılın üçüncü çeyreğini sesiz geçiren şirket üst seviye modellerini yılın son bölümüne bırakmış. Yukarıda teknik detaylarını paylaştığımız modelin yanı sıra 19 Eylül’de gerçekleşecek etkinliğin en dikkat çekici cihazı 5inç büyüklüğünde yeni bir model olabilir. Yeni nesil bir işlemci ve geniş bir ekran şimdiden büyük bir heyecan yaratmış durumda. Andorid ile çalışacak yeni bir tabletin yanında şirket Windows Phone 8 ile çalışacak kimi modeller duyurmayı da planlıyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder