12 Eylül 2012 Çarşamba

Samsung Galaxy S3 için Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi tarihi belli oldu!

  Hiç yorum yok

Samsung'un son amiral gemisi ve dünyanın en iyi akıllı telefonu konumunda bulunan Galaxy S3 için Android 4.1 Jelly Bean güncellemesinin ne zaman geleceği büyük bir merak konusuydu.Ancak en sonunda Android 4.1 Jelly Bean güncellemesinin tarihi kesinleşti.Buna göre Galaxy S3 için Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi Ekim ayında gerçekleşecek.



Samsung, IFA 2012 öncesi düzenlediği Unpacked Berlin etkinliğinde Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemli Galaxy Note 2'yi duyurmuştu. Samsung'un aynı etkinlikte Galaxy S3 için Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi vereceği bekleniyordu fakat kullanıcılar sadece güncellemenin önümüzdeki ay çıkacağı müjdesiyle yetinmek zorunda kalmışlardı.

Samsung'un önümüzdeki ay ilk olarak SIM kilitsiz Galaxy S3 modellerine güncelleme vereceği ortaya çıktı. Ekim ayının hangi günü olacağı konusunda kesin bir tarih bulunmuyor fakat Samsung'tan gelen kaynaklar Ekim ayını doğruluyorlar.

Güncelleme daha sonra operatör cihazlarına gelecek ve en son 4G desteki Galaxy S3'lere gelecek. Samsung'un stabile yakın Jelly Bean ROM'larını sızdırması ile yenilikler gün yüzüne çıkmıştı. Özellikle hız konusunda çömert olacak olan güncelleme, yine TouchWiz Nature arayüzüyle gelecek.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder