21 Ekim 2012 Pazar

Galaxy Note ve Galaxy S2 için Jelly Bean güncelleme tarihi belli oldu!

  Hiç yorum yok
Dün burada verdiğim haberde Samsung'un Galaxy S3 modeli için 7 ülkede Jelly Bean güncellemesini başlattığını duyurmuştum.Galaxy S3'den önceki modeli olan Galaxy S2'nin de Jelly Bean güncellemesi alacağını biliyorduk ancak Samsung tarafından bir tarih verilmemişti.Fakat Galaxy S2 ve Galaxy Note için Jelly Bean güncellemesinin tarihi de belli oldu.


Galaxy S2 ve Galaxy Note için Jelly Bean güncellemesinin tarihi Samsung'un İsveç sayfasında ortaya çıktı.Ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy S2 modeli yani Kasım ayında Android 4.1 Jelly Bean'e güncellenmesi ni alacak cihazlar arasına girecek.

Galaxy S2 ve Galaxy Note 2'ye gelecek olan bu güncelleme ile birlikte bu cihazlarda yaşanan arayüz sorunları, pek çok tepkime süresi sorunu, pil ömrünün kısalması ve ısınma gibi sorunlarda ortadan kalkacak.

Galaxy Note ve Galaxy Note 10.1'e de Güncelleme Geliyor!

Samsung,  Galaxy Note'u Android 4.0.4'e güncellemişti. Bu güncellemenin üzerine XXLRQ yapı numarasına sahip çıkan ROM ile TouchWiz 4 arayüzü, Galaxy S3'teki menü yapısıyla harmanlanmıştı. Bu da Galaxy Note'un yeni Jelly Bean güncellemesiyle beraber TouchWiz 4'ten kurtulacağına işaret olabilir.

Galaxy Note 10.1 ve Note modelleri 2012 yılının dördüncü çeyreğinde yani Kasım sonu Aralık başı gibi Android 4.1 Jelly Bean sürümüne güncellenecek.

Samsung Galaxy S2, Note ve Note 10.1 modelleri, 2013 yılına girmeden önce Android 4.1 Jelly Bean güncellemesine kavuşacak. Samsung İsveç'in açıkladığı tarihler bunlar. Hem OTA hem de FOTA ile Kies'e güncellemeler düşecek. Ülkemize bu yazılımlar gelmese bile başla ülkelerin ROM'larını Kies'ten kurabiliriz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder