19 Ekim 2012 Cuma

Galaxy S3 fiyatları Türkiye'de ne zaman düşer?

  Hiç yorum yok

Samsung'un son amiral gemisi Galaxy S3Türkiye'de an itibari ile 1600-1800 TL arasında teknoloji mağazalarında satışına devam ediliyor.Bir çok insan için çok yüksek fiyat olarak gözüküyor fakat yine de iPhone'a bakında oldukça uygun fiyatlı olduğunu görüyoruz.

Şuan itibari ile dünyanın en iyi akıllı telefonu olan Galaxy S3'ün ABD'de fiyatlarının kontratlı alımlarda düşmesi  heyecen yarattı.Acaba Türkiye'de düşecek mi diye sorular sorulmaya başladı.



Samsung tarafından henüz resmi bir indirim haberi gelmedi fakat Galaxy Note 2'nin raflarda yerini almasının ardından ABD'deki operatörler Galaxy S3'ün kontratlı fiyatında indirime gitti.Amazon Wireless, Galaxy S3 cihazını kontratla alan kullanıcılarına 100 Dolar'a sunuyorken, Verizon ve Sprint ise 120 Dolar seviyesine indiler. Aynı şekilde AT&T'de 120 Dolar seviyesinde Galaxy S3 satıyorlar.

İlk olarak 200 dolarlık kontratlı fiyatlarla çıkan Galaxy s3'ler şuan itibari ile Amerika'da 100 dolara kadar indi.Peki bu durum ülkemizde de gerçekleşecek mi?

Galaxy S3 fiyatlarının ülkemizde de bu seviyelere kadar düşmesi biraz zaman alabilir.Samsung'un resmi fiyat indirime gitmesi bu düşüşü hızlandıracaktır.Ancak ülkemizdeki mobil operatörlerin insafına ve teknoloji mağazalarının insafına kaldıysak işimiz çok zor.Ancak ben yine de ümitliyim ve önümüzdeki ayın başından itibaren Galaxy S3 fiyatlarında ciddi düşüler olacağını ve 1500 TL'nin altına düşeceğini tahmin ediyorumEğer Galaxy S3 almayı düşünüyorsanız bir süre beklemenizi tavsiye ediyorum

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder