23 Ekim 2012 Salı

Galaxy S3 için Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesi Türkiye'ye geldi!

  Hiç yorum yok

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S3 için Jelly Bean güncellemesi en sonunda Türkiye'ye de teşrif etti.OTA yolu ile Türkiye'de de güncellenmeye başlayan Samsung Galaxy S3, bilindiği üzere ay başında Polonya'da güncellenmeye başlamış, geçan günkü haberimizde de Avrupa'nın 7 ülkesinde daha güncelleme başladığını sizlere bildirmiştim.



Galaxy S3 için Jelly Bean güncellemesi bilindiği üzere ay başında verilecekti fakat ortaya çıkan bazı sorunlar güncellemeyi geciktirmişti.Samsung en sonunda bu sorunları bertaraf etti ve bütün dünyaya Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini vermeye başladı.Bu ülkeler arasına Türkiye'de dahil oldu.

Bugün itibari ile Samsung Galaxy S3 kullanıcıları WiFi üzerinden telefonlarındaki güncellemeleri kontrol ettiğinde 270 MB büyüklüğünde bir güncelleme ile karşılaştılar.Güncellemeyi yükleyen S3 sahipleri telefonlarını Jelly Bean güncellemesine yükseltmiş oldular.

Jelly Bean güncellemesi JRO03C.I9300XXDLIH yapı numarasına, I9300XXDLID ana bant sürümü ile geldi. Yukarıdaki resimde de görebilirsiniz.Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesi, daha önceki güncellemelerdeki gibi tüm cihazlara gelmedi. Güncelleme imei numaralarına göre parti parti yollanıyor. Şanslıysanız güncelleme size gelir yoksa Kies'ten ya da ODİN'den cihazı güncelleyebilirsiniz.

Not: IMEI klonlatan kullanıcılara OTA ile güncellemenin gelme ihtimali çok düşük hatta imkansıza yakın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder