24 Ekim 2012 Çarşamba

QWERTY Klavyeli Galaxy S3 modeli geliyor!

  Hiç yorum yok
Bu defa Samsung klavyeli bir Galaxy S3 modeli ile mi karşımıza çıkacak? Samsung üzerinde çalıştığı son Galaxy S3 versiyonu QWERTY klavyeye sahip olacağı iddia ediliyor.Samsung'un son olarak 4 inçlik Galaxy S3 Mini modelini çıkarmasının ardından kısa bir süre geçti ve internete sızan görüntülerde Samsung'un yeni bir akıllı telefonu test ettiği ortaya çıktı.



Samsung'un ortaya çıkan bu yeni modeli 1280 x 672 piksel çözünürlük ile gelecek ve Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi yüklü olacak.


Kapasitif tuş olmadığı için Android navigasyon butonlarının alt kısımda çıktığı için test sonucundaki çözünürlüğün 1280 x 720 piksel olmadığı biliniyor. Samsung'un pek çok telefona kapasitif tuş koyduğunu biliyoruz. Peki navigasyon tuşları yerine neler olacak?

Samsung'un çıkaracağı bu yeni modelin GT-B9150 kod adı ile gelmesi bekleniyor.Ayrıca yeni telefon Samsung'un Exynos 5 Dual çipsetini kullanıyor. ARM Cortex A15 tabanlı 1.7 GHz hızında çalışan işlemci, sektörün ilk saf ARM Cortex A15 tabanlı işlemcisi olacak. Ayrıca grafik birimi olarak yıllardır kullanılan Mali 400 yerine Mali T-604'e yer verecek.

B kod adı ile başlayan Samsung telefonlar genellikle kalvyeli olduğu için Samsung'un QWERTY klavyeli bir akıllı telefon hazırladığını rahatlıkla söylemek mümkün.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder