30 Nisan 2014 Çarşamba

Samsung Gear Fit

  Hiç yorum yok
samsung gear fit th Samsung Gear Fit

Samsung Electronics ilk kavisli sportif ve ayrıyeten Super AMOLED ekranlı giyilebilir cihazı Samsung Gear Fit Barcelona'da Mobil Dünya Kongresinde tanıtıldı. Gear Fit, Samsung Gear teknolojisini en kapsamlı egzersiz araçları ile birlikte sunarak tüketicilerin kişisel tarzlarından veya mobil bağlantılarından ödün vermeden fiziksel olarak aktif kalmalarına olanak sağlıyor. İnsanlara spor yaparken anlık bazı istatistiki bilgiler vererek durum farkındalık yeteneği kazandırack gibi.
Tek başına kullanılabildiği gibi tamamlayıcı bir cihaz olarak kullanılabilen Samsung Gear Fit, kullanıcıların sürekli olarak bağlantıda kalmalarına olanak tanıyarak kişisel ve aktif yaşamlarını yönetebilmelerini ve böylece yaşamın hiçbir anını kaçırmamalarını sağlıyor. Samsung'un bu yeni cihazı adım sayar, kalp hızı, uyku monitörü gibi spor açısından büyük önem taşıyan birçok sensör dahil geliyor.
432 x 128 piksel çözünürlüğünde 1.84 inç ekrana sahip giyilebilir teknoloji cihazı; 210mAh kapasiteli piliyle hayatımıza renk katacağa benziyor.

samsung gear fit Samsung Gear Fit İncelemesi


Akıllı saatler birçok güzel fonksiyon ile birlikte geliyor. Hem spor yaparken de etkin özellikleri ile oldukça faydalı olacağa benziyor. Samsung Gear Fit, güzel ve kavisli ekrana sahip bir cihaz, hem de kalp hızı monitörü, adımsayar gibi faydalı özelliklere sahip. Yaklaşık 200$ olan satış fiyatı şimdilik yüksek olsa da zamanla uygun koşullarda son kullanıcılarla buluşacak.

1 Samsung Gear Fit İncelemesi

Bileği saran yapısı ile geçtiğimiz Şubat ayında tanıtılan cihaz 1,84” kavisli süper AMOLED ekrana sahip. Hem sporculara hem de teknoloji severlere hitap eden hibrid bir cihaz olarak geleceği nasıl olacak merakla izleyeceğiz. Nabız ölçme, saat, kalp ritmini ölçme, bluetooth, ivmeölçer ve jireskop bazı fonksiyonları olarak göze çarpıyor.
4 Samsung Gear Fit İncelemesi

Pil ömrü normal kullanımda 3-4 gün, düşük kullanımda 5-6 gün arasında değişiyor.

samsung gear fit smartwatch 48 Samsung Gear Fit İncelemesi

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder