17 Nisan 2014 Perşembe

The Last Stand Dead Zone Hile

  Hiç yorum yok

The Last Stand Dead Zone, oyununda amansız bir salgın nedeni ile insanların zombiye dönüşerek tüm yaşayan canlıları yiyen bu zombileri hayatta kalmak için öldüreceksiniz.Korku dolu kasabalarda, şehirlerde, caddelerde, evlerde yaşam malzemesi bulup kendinizi korayacak bir sığınakta bulmak zorundasınız yoksa sizde onlardan olursunuz.Bu güzel oyun için sizlere bir hile veriyorum bu hile sayesinde oyun kolaylaşacak.The Last Stand Dead Zone Hızlı Koşma Hilesi, Hızlı Zombi Getirme Hilesi, Mermi Hilesi, Cephane Hilesi, Tek Atma Hilesi, The Last Stand Dead Zone Hack, Hızlı Ateş Etme, Haritanın bir ucundaki düşmanı öldürmek gibi süper bir hiledir yapılışıda kolaydır altta anlatılmıştır.

Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Gerekli Dosya : TIKLA
Hile Anlatım:
İlk olarak oyunu açın daha sonra yükleme bittikten sonra programı açıyoruz. Daha sonra programdan tarayıcımızı seçip altındaki “atak” tuşuna basıyoruz. Ve sağ taraftaki hileleri tek tek üzerine tıklayıp aktif ediyoruz. bu kadar.
Dikkat: Hile programında kodlardan ötürü bir engelleme söz konusudur. Tarayıcınız sorun yaratırsa izin ver deyiniz. Virüs programı engellerse engeli kaldırın. Programı kullandıktan sonra virüs programıyla silebilirsiniz.
Video Anlatım:

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder