22 Nisan 2014 Salı

Yağışlı havalarda mesaj atmayı kolaylaştıran şemsiye

  Hiç yorum yok
Yağışlı havalarda kurtarıcı görevi gören şemsiyeleri kullanırken eminiz ki, çoğu kişi bir noktada cep telefonundan mesaj ve e-posta göndermek durumunda kalmıştır. Bir elinizde şemsiye, diğerinde ise taşıdığınız başka bir eşya varsa cep telefonu kullanmanın zorluğuna şahitlik etmişsinizdir. Bu durumdan yola çıkarak yeni bir iş fikri geliştirme çalışmalarına girişen Brollytime‘ın yeni tasarımı sayesinde şemsiyeniz elinizdeyken rahat bir şekilde cep telefonunuzdan mesaj atabileceksiniz.
ABD merkezli şirket Brollytime‘ın tasarladığı Brolly isimli inovatif şemsiye aslında diğerlerinden çok farklı değil. Brolly, sapında ergonomik bir tutacak ihtiva ediyor. Tutacak sayesinde kullanıcı deliklerden geçirdiği parmaklarını serbest bırakmış oluyor. Serbest kalan parmaklar ise mesaj yazmaya müsait hale geliyor. Özetle rahat ve sabit bir şekilde tutulan şemsiye; kullanıcısını kuru tutarken, aynı zamanda şemsiye tutulan elin özgürce kullanılmasına olanak tanıyor.
Havanın yağışlı olduğu durumlarda siz de rahatça cep telefonunuz kullanmak istiyorsanız bu inovatif şemsiyeyi aşağıdaki web sitesinden 20 USD bedelle satın alabilirsiniz.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder