9 Ekim 2014 Perşembe

Men's Room Mayhem v1.0 (APK)

  Hiç yorum yok

Parmaklar hazır! Sinirlerine hakim bir hijyen çılgını ol!
Bu farklı çizim oyunuyla tuvalet oyunlarını yeni bir aşamaya taşıyoruz! Uyarı: Oyun surata yumruk ve ciddi temizlik aksiyonu içerir!
Men's Room Mayhem'de eski bir tuvalette hademe olarak çalışıyorsunuz. Göreviniz talimatları yerine getirmek, her yeri pırıl pırıl tutmak ve müşterileri beladan uzak tutmaktır! Müşterileri güvenlice pisuvar ve kabinlere götür; ancak elini çabuk tut! Aksi halde temizlemen gereken pislikler ortaya çıkabilir!
Büyük hassasiyetle müşterileri yönlendirerek istenmeyen kavgaları önle; hızlı hızlı biriken müşterilere karşı dikkatli ol! Müşterilerin içeriye koşacak olursa, hava yumruklar uçuşabilir! Tuvaleti temiz tutma konusunda başarılı olursan ekstra puanlar kazanabilirsin (kızlar bu oyunda bazı sırları öğrenebilir). Elini yıkar mısın, yoksa yıkamadan mı çıkarsın? Her iki halde de, müşterilerinin ellerini yıkamasını sağlamak sana puan kazandıracaktır.
İlerledikçe yönetmen gereken 5 farklı konum olacak. Belirli oyun için görevleri yaparak yeni öğeler açıp seviye atla. Dikkatli ol! Müşteri dalgaları artacağından her seviyede işin zorlaşacaktır! Yaşlı ve sarhoş müşterilerin yan yana gelemeyeceğini unutma! Yani kendini ağır ve tez kanlı kişilere karşı hazırla! Müşteri akışını yönetip onları kazasız içeri ve dışarı taşıyabilir misin? Yoksa zamanında görevini başaramayıp pis bir tuvalete neden olan kötü bir hademe misin?
Men's Room Mayhem'i sitemiz  sayesinde ücretsiz indirip temizliğin ve tuvalet edebinin simgesi olun. Üst düzey tuvalet oyununda kabinlerin içerisinde neler döndüğünü keşfet!


  
APK LİNKİ

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder