10 Eylül 2012 Pazartesi

Çift SIM Kartlı Galaxy Note 2 Ortaya Çıktı!

  Hiç yorum yok
Son zamanlarda çift sim kartlı cep telefonu üretiminin arttığını görüyoruz.Artık akıllı telefonlarında çift sim kartlı modellerini piyasada görebiliyoruz.Çift hat kullanan telefon sahiplerinin fazlasıyla sevindiren bu bu cihazlara bir yenisi daha eklenecek.Üstelik en üst seviye bir model ile.

Samsung'un 10 milyondan fazla sattığı Galaxy Note modelinin 2. versiyonu olan Galaxy Note 2'nin çift sim kartlı modeli de geliyor.Bu yeni modeli Somsung Çin’de çıkarmaya hazırlanıyor.




5.5 inç büyüklüğünde geniş ekrana sahip olan Galaxy Note 2‘nin birisi normal SIM, diğeri ise Micro SIM kart yuvasına sahip olan modelinin resimleri de ortaya çıktı…

Şimdilik sadece Çin’de satılması beklenen çift SIM kartlı Galaxy Note II‘nin çıkış tarihi ve fiyatına dair herhangi bir açıklama yapılmadı fakat birden fazla telefon taşıma derdini ortadan kaldıracak olan ve yüksek çözünürlüklü ekran, 1.6GHz hızında dört çekirdekli güçlü Samsung Exynos 4412 işlemci, 3100mAh‘lık uzun süre dayanan bataryası gibi özellikler sunan telefonun ilgi göreceği kesin.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder