10 Eylül 2012 Pazartesi

Domuzlar Kızgın Kuşlara Karşı - Bad Piggies (Kötü Domuzlar)

  Hiç yorum yok
En popüler mobil oyun olan Angry Birds'in konusunu bilmeyen yoktur.Kızgın kuşların domuzlara karşı mücadelesini konu edinen oyunda bu defa işler tersine dönüyor.Rovio tarafından sürekli yeni versiyonları çıkarılan oyunun bu defa ortaya çıkan versiyonu domuzların kızgın kuşlara karşı mücadelesini konu ediniyor.


Bad Piggies isimli oyunun oyununu 27 Eylül’de resmen çıkacağı da Rovio tarafından duyuruldu.

Oyunun kahramanları domuzlar olacağına göre bu defa kuşlar yerine domuzları fırlatabiliriz.Oyun tamamen farklı özelliklerle de gelebilir.Ancak henüz oyun ahkında detayları bilmiyoruz.



Resmi olarak yapılan duyuruda da daha önce görülmemiş bir oyun oynama imkanı sunulacağı vurgulanmış. Rovio CEO’su Mikael Hed’in yaptığı açıklama ise şu şekilde:

“Angry Birds oyunlarında sevimli düşmanlara karşı birçok kullanıcı tarafından empati bulunuyor. Biz de sorduk; peki ya hikayenin diğer tarafındaki domuzlar için ne yapılabilir?. İşte Bad Piggies; Angry Birds evreninde en sevilen ikinci karakter olan yeşil gözlü domuzların dünyasına girmenize ve onlar ile oynamanıza olanak sağlıyor.”

Kısa süre içinde detaylı bir tanıtım videosunun yayınlanacağı düşünürken, oyunun çıkış tarihi olan 27 Eylül‘ü bekliyoruz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder