8 Ekim 2012 Pazartesi

Galaxy Note 2 için çoklu ekran desteği güncellemesi

  Hiç yorum yok

Samsung'un tablet telefonu Galaxy Note 2 henüz Türkiye'de resmi olarak satışa başlamadı fakat Galaxy Note 2'nin il güncellemesi çıktı.Galaxy Note 2'ye gelen bu güncelleme ile birlikte telefon çoklu ekran yada çoklu görünüm diyebileceğimiz desteği kazanıyor.

Galaxy S3'den  5.5 inçlik ekranı, Android 4.1.1 Jelly Bean işletim sistemi ve 2 GB RAM'i ile ayrılan Galaxy Note 2, bu güncelleme sayesinde çok ekstra bir özelliği de bünyesine katıyor.



Multi-View adlı çoklu görünüm sayesinde aynı anda farklı işlemleri iki ayrı pencere üzerinde yapabileceğiz. Kısaca ekranı ikiye bölen ve iki kısıma ayrı programlar atayabilen bu güncelleme, Galaxy Note 10.1 versiyonundaki çoklu kullanım özelliklerini andırıyor.

Galaxy Note 10.1 incelememiz için buraya tıklamanız yeterli.

Sadece Samsung'un TouchWiz uygulamalarında değil artık Google programlarında da kullanabileceğimiz çoklu ekran desteği sayesinde, Galaxy Note 2'den maksimum verimi alabileceğiz.

XXALIJ1 kodlu yazılımı indirip, cihaz elinize geçmişse ODIN'den yükleyebilirsiniz. Ya da güncellemenin OTA ile dağıtılmasını bekleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder