8 Ekim 2012 Pazartesi

Kızgın Kuşlar Yıldız Savaşları oyunu mu geliyor? (Angry Birds Star Wars)

  Hiç yorum yok

Angry Birds Star Wars oyunu gelebilir

Kızgın kuşlar oyununu bir çok farklı versiyon ile ortaya çıkaran Rovio bu defa yıldız savaşları ile mi çıkaracak? Yarın herşey belli olacak ama Rovio'nun yeni duyurusu yakında Star Wars konulu bir Angry Birds oyununun daha geleceği müjdesini verdiğini söyleyebilirim.Star Wars temalı oyuncakların da gelebileceği iddia edilse de ben buna pek ihtimal vermiyorum ve oyunun geleceğini iddia ediyorum



Rovio, daha önce pek çok Angry Birds temalı ürünlerden lisanslama bedelleri eline almıştı ve yine benzer şekilde lisanslama ve telif ücretleri ile ihya olan Star Wars'un haklarını elinde bulunduran LucasArts ile bir işbirliğine gidecek gibi gözüküyor.

Rovio Angry Birds için yeni bir duyuru yaptı.Oyun için açılan Tumblr hesabı ile yeni bir etkinliği duyurdu.Duyuru mesajında gözüken bir GIF imajında, bir Angry Birds karakterini elinde ışın kılıcı ile görüyoruz. Etkinlik, New York Times Square'deki Toys'R'Us mağazasında gerçekleşecek ve büyük ihtimalle Star Wars lisanslı Angry Birds oyuncakları karşımıza çıkacak. Angry Birds Space'ten sonra bir Star Wars temalı oyunla da karşılaşıp karşılaşmayacağımızı ise yine yarın öğreneceğiz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder